JA, ik wil lid worden van de V.V. Stedum of SJO STEO! AANMELDEN

Programma 7 tegen 7 slotdag bekend gemaakt

Toernooidirecteur Boelie de Sturler heeft het programma van het 7 tegen 7 toernooi bekend gemaakt. Aanstaande zaterdag, 15 juni staat dit toernooi tijdens de slotdag op het programma.

Klussendag: zaterdag 22 juni

Op zaterdag 22 juni staat de jaarlijkse klussendag weer op het programma. Er moet worden schoongemaakt, geverfd, geboend, gras gemaaid en getimmerd. Het bestuur hoopt op veel hulp, want vele handen maken licht werk. Kunnen we op jullie steun rekenen? Er wordt gezorgd voor soep en broodjes.

De klussendag start om 9.00 uur. Opgave graag bij Wim van Zanten (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en/of Dick Dijk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Stedum 2 en 3 spelen thuiswedstrijd

Het einde van het seizoen nadert, het gaat om de laatste wedstrijden. Op 1 juni treden zowel het tweede als derde elftal in eigen huis aan tegen respectievelijk Stadspark 6 en Middelstum 4. We gaan er weer een mooie zaterdag van maken.

Opgave warm en koud buffet slotdag

Op zaterdag 15 juni vindt onze jaarlijkse slotdag weer plaats. Normaliter wordt deze afgesloten met een bbq, dit keer is er voor gekozen om een warm en koud buffet aan te bieden. Hiervoor kun je je tot uiterlijk 8 juni opgeven bij Harry Swieringa via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De kosten bedragen €20 per persoon, er kan op de slotdag betaald worden in de kantine.